DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author Mudjisihono, Rob
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
1993 | Evaluasi kesesuaian tepung sorgum sebagai subsituen tepung terigu dalam pembuatan gelek serta pengaruh penambahan antioksidan dan gliserol mono stearat terhadap mutu gelek yang dihasilkan | Said, E. Gu,bira; Mudjisihono, Rob; Munarso, S. Joni; Fairus, Sirin |
2007 | Extrusion product made from sweet potato Vol 18, No 1, 2007 | Santoso, Umar; Murdaningsih, Triastati; Mudjisihono, Rob |
1987 | Mempelajari pembuatan produk ekstrusi dari campuran beras, jagung dan kedelai | Muchtadi, Tien R; Andjaya, C. C. Nurwitri; Mudjisihono, Rob; Mulyadi, Eddy |
1994 | Studi pengurangan kadar tanin pada limbah sorgum | Hardjo, Suhadi; Mudjisihono, Rob; Sumaryanti |