DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author Damardjati, Djoko S.
Showing results 1 to 9 of 9
| Issue Date | Title | Author(s) |
| 1994 | Effects of Packaging Materials and Addition of Anticaking Agents on the Quality of Garlic Powder (Allium sativum L.) During Storage | Wijaya, C. Hanny; Kusnandar, Feri; Purwati, Amelia; Damardjati, Djoko S. |
| 1997 | Ekstraksi dan pemurnian selobiohidrolose(CBH) dari Trichoderma koningii | Syamsu, Khaswan; Damardjati, Djoko S.; Indra, Marsaulina Susy |
| 1992 | Kajian perbandingan sifat-sifat pati umbi-umbian dan pati biji-bijian | Damardjati, Djoko S.; Santausa, Sassya; Mulyandari, Sri Hartining |
| 1997 | Karakterisasi Enzim Amilase dari Beberapa Strain Bakteri Indigenous Indonesia | Pujoyuwono M.; Trinovia, Desi; Richana, Nur; Damardjati, Djoko S.; Murdiyatmo, Untung |
| 1987 | Mempelajari Beberapa Sifat Kimia dan Fisiko-Kimia Tepung Beras Berprotein Tinggi Selama Penyimpanan | Yuadina, Nur; Damardjati, Djoko S.; Setiadi, Edi |
| 1987 | Pemanfaatan Enzim Dalam Bioteknologi Beras; studi kasus: Pembuatan Tepung Beras Berkonsentrat Protein | Suhartono, Maggy T.; Soeliantari; Damardjati, Djoko S.; Hartanto, Thomas Martono |
| 1994 | Pengaruh Jenis Pengemas dan Penambahan Anticaking terhadap Mutu Bubuk Bawang Putih (Allium sativum L.) selama Penyimpanan | Wijaya, C. Hanny; Kusnandar, Feri; Purwati, Amelia; Damardjati, Djoko S. |
| 1994 | Pengaruh Jenis Pengemas dan Penambahan Anticaking Terhadap Mutu Bubuk Bawang Putih (Allium sativum L.) Selama Peyimpanan | Wijaya, C. Hanny; Kusnandar, Feri; Purwati, Amelia; Damardjati, Djoko S. |
| 1987 | Sifat fisiko - kimia tepung beras ( Oryza sativa ) dan mutu kue beras ( Cake ) yang dihasilkan | Muhtadi, Tien R.; Damardjati, Djoko S.; Munarso, S. Joni; Lestari, Lucia Sri |