Browsing by Author Aris Purwanto, Yohanes

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 10 to 29 of 31 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Measurement of starch and soluble solid content in papaya using near infrared spectroscopyAris Purwanto, Yohanes; Budiastra, I. Wayan; Darmawati, Emmy; Arifiya, Nur
2009Model Desa Mandiri Energi Berbasis Mikrohidro di Sekitar Taman NasionalAris Purwanto, Yohanes; Prasetyo, Lilik B.; Damayanti, Ellyn K.; Sonaji, Rais
2015-05Model Pemberdayaan Masyarakat melalui Pengolahan Kopi di Desa Mandiri EnergiAris Purwanto, Yohanes; Murtilaksono, Kukuh; Malahayati, Sri
2014-12Near Infrared (NIR) Spectroscopy for Estimating the Chemical Composition of (Acacia mangium Willd.) WoodKarlinasari, Lina; Sabed, Merry; J. Wistara, I. Nyoman; Aris Purwanto, Yohanes
2013Non Destructive Prediction of Ripe-Stage Quality of Mango Fruit CV Gedong Gincu Stored in Low Temperature by NIR SpectroscopyAris Purwanto, Yohanes; Wulandari Zainal, Putri; Sutrisno; Ahmad, Usman; Makino, Yoshio, et al
2015Nondestructive Evaluation of Anthocyanin Concentration and Soluble Solid Content at the Vine and Blossom Ends of Green Mature Mangoes- during-Storage byHyperspectrat SpectroscopyMakino, Yoshio; Isami, Aiko; Suhara, Takehiro; Goto, Kenjiro; Oshita, Seiichi, et al
2013Packaging of Curly Chilies During Transportation and Temporary Storage for Domestic Market in IndonesiaAris Purwanto, Yohanes; Nurdjannah, R.; lamoda, A.; Darmawati, Emmy
2010-08Pemurnian Minyak Nyamplung dan Aplikasinya Sebagai Bakar NabatiKartika, Ika Amalia; Fathiyah, Syelly; Desrial; Aris Purwanto, Yohanes
2012Penentuan titik kritis susut pasca panen pepaya (Studi kasus di sentra produksi pepaya di Kabupaten Sukabumi, Banyumas, Kebumen dan Boyolali)Aris Purwanto, Yohanes; Pujasari, Gita
2012Penentuan TItik Kritis Susut Pasca Panen Pisang (Studi Kasus di Sentra Produksi Pisang, Cianjur)Aris Purwanto, Yohanes; Vernando, Edo
2015-10Pengaruh Jenis Kemasan dan Penyimpanan Suhu Rendah Terhadap Perubahan Kualitas Cabai Merah Keriting SegarLamona, Asmeri; Aris Purwanto, Yohanes; Sutrisno
2014-11Pengaruh Vapor Heat Treatment Dan Suhu Penyimpanan Pada Mutu Buah PepayaNurhayati; Hasbullah, Rokhani; Aris Purwanto, Yohanes
2015-10Penggolongan Mangga cv Arumanis Berdasarkan Mutu Internal selama Penyimpanan Dingin dengan Near Infrared Reflectance Spectroscopy (NIRS)Tri Suci, Yunisa; Budiastra, I. Wayan; Aris Purwanto, Yohanes
2014-12Perubahan Kualitas Bawang Merah (Allium Ascalonicum L.) Selama Penyimpanan Pada TIngkat Kadar Air dan Suhu Yang BerbedaMutia, A. Khairun; Aris Purwanto, Yohanes; Pujantoro, Lilik
2009Perubahan Kualitas Buah Manggis (Garciniamangosiana L.) Setelah Proses Transportasi dan Penyimpanan DingjnAris Purwanto, Yohanes; Sutrisno; Rakhelia, Eka; Sugiyono
2015-09Rekayasa Mesin Pencetak Butir Beras Simulasi Dari Materi Tanaman HutanHendrawan, Iyus; Sutrisno; Hariyadi, Purwiyatno; Aris Purwanto, Yohanes; Hasbullah, Rokhani
2015-09Rekayasa Mesin Pencetak Butir Beras Simulasi Dari Materi Tanaman HutanHendrawan, Iyus; Sutrisno; Hariyadi, Purwiyatno; Aris Purwanto, Yohanes; Hasbullah, Rokhani
2010Rekayasa Ungkungan Termal Larutan Nutrisi pada Budidaya Tanaman Tomat secara HidroponikAris Purwanto, Yohanes; Suhardiyanto, Herry; Arif, Chusnul; Chadirin, Yudi
2014Separation Process of Nonpolar Gas Hydrate in Food Solution under High Pressure ApparatusAris Purwanto, Yohanes; Oshita, Seiichi; Seo, Yasuhisa; Kawagoe, Yoshinori
2013-04Simulasi Transportasi dengan Pengemasan untuk Cabai Merah Keriting SegarPangidoan, Sandro; Sutrisno; Aris Purwanto, Yohanes