Now showing items 1-2 of 2

    • Method Validation of Alkyl Parabens Content in Soy-sauce 

      Dias Indrasti | Hanifah Nuryani Lioe | Taufik | Dede Robiatul Adawiyah (2012-10)
      Alkyl p-hydroxybenzoates (alkyl parabens) is acidic food additive preservative prevents the microbial growth. Addition of alkyl parabens in food must meet the safety requirement from Codex. The objective of the study was ...
    • Strategi Pengembangan dan Riset Jagung untuk Diversifikasi Pangan 

      Dahrul Syah | Dian Herawati | Antung Sima Firlieyanti | Ratih Dewanti Hariyadi | Feri Kusnandar | Nurheni Sri Palupi | Sutrisno Koswara | Dias Indrasti (2009)
      Tanaman jagung merupakan salah satu tanaman pangan dunia yang terpenting, selain gandum dan padi. Jagung termasuk komoditas strategis dalam pembangunan pertanian dan perekonomian Indonesia. Dengan jumlah produksi yang terus ...