View Item 
      •   IPB Repository
      • Dissertations and Theses
      • Undergraduate Theses
      • UT - Faculty of Human Ecology
      • UT - Nutrition Science
      • View Item
      •   IPB Repository
      • Dissertations and Theses
      • Undergraduate Theses
      • UT - Faculty of Human Ecology
      • UT - Nutrition Science
      • View Item
      JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

      Penggunaan Tepung Uwi (Dioscorea alata L.) sebagai Bahan Substitusi Tepung Terigu dalam Pembuatan "Cookies"

      Thumbnail
      View/Open
      Full Text (1.887Mb)
      Abstract (80.76Kb)
      Postscript (226.3Kb)
      Date
      1990
      Author
      Rostiawati, Yani
      Metadata
      Show full item record
      Abstract
      Uwi merupakan salah satu kelompok umbi-umbian yang memiliki potensi sebagai sumber karbohidrat. Pemanfaatan uwi di Indonesia dalam bentuk olahan masih terbatas. Bertolak dari masalah tersebut, maka dicoba suatu alternatif pemanfaatan uwi dalam bentuk tepung sebagai bahan substitusi tepung terigu dalam pembuatan "cookies".
      URI
      http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/39275
      Collections
      • UT - Nutrition Science [3184]

      Copyright © 2020 Library of IPB University
      All rights reserved
      Contact Us | Send Feedback
      Indonesia DSpace Group 
      IPB University Scientific Repository
      UIN Syarif Hidayatullah Institutional Repository
      Universitas Jember Digital Repository
        

       

      Browse

      All of IPB RepositoryCollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

      My Account

      Login

      Application

      google store

      Copyright © 2020 Library of IPB University
      All rights reserved
      Contact Us | Send Feedback
      Indonesia DSpace Group 
      IPB University Scientific Repository
      UIN Syarif Hidayatullah Institutional Repository
      Universitas Jember Digital Repository