View Item 
      •   IPB Repository
      • IPB's Books
      • Proceedings
      • View Item
      •   IPB Repository
      • IPB's Books
      • Proceedings
      • View Item
      JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

      Kualitas Telur Ayam Omega-3

      Thumbnail
      View/Open
      Prosiding (1.008Mb)
      Date
      1997
      Author
      Apriyantono, Rossi R.
      Lamid, A.
      Komari
      Hidayati, Iman R.
      Metadata
      Show full item record
      Abstract
      Telur merupakan sumber protein dan dimanfaatkan dalamberbagai jenis formulasi makanan. kinitelah bnyak dikembangkan telur omega-3 yang merupakan sumber omega-3 yang cukup tinggi. salah satu produk telur omega-3 dikembangkan di Puslitbang Gizi dengan kandungan DHA sepuluh kalilipat dibandingkan telur biasa. peningkatan komponen lemak yang terdapat didalam telur diduga akan mempenagaruhi kualitas telur tersebut. sehubungan dengan itu, kualitas telur ayam yang diproduksi diukur baik kualitas telur bagian dalam yakni "Haugh Units" dan warna kuning telur.
      URI
      http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/26540
      Collections
      • Proceedings [2792]

      Copyright © 2020 Library of IPB University
      All rights reserved
      Contact Us | Send Feedback
      Indonesia DSpace Group 
      IPB University Scientific Repository
      UIN Syarif Hidayatullah Institutional Repository
      Universitas Jember Digital Repository
        

       

      Browse

      All of IPB RepositoryCollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

      My Account

      Login

      Application

      google store

      Copyright © 2020 Library of IPB University
      All rights reserved
      Contact Us | Send Feedback
      Indonesia DSpace Group 
      IPB University Scientific Repository
      UIN Syarif Hidayatullah Institutional Repository
      Universitas Jember Digital Repository