Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/76245
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSinaga, Tiurma
dc.date.accessioned2015-09-08T03:58:11Z
dc.date.available2015-09-08T03:58:11Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.urihttp://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/76245
dc.description.abstractStudi kelayakan diadakan untuk mengetahui apakaha studi ini perlu dilanjutkan atau tidak dengan menganalisa tiga aspek yaitu konsep operasional, pemasaran dan keuanganen
dc.language.isoid
dc.publisherAsosiasi Diefisien Indonesia (ASDI) DPD Jawa Tengah
dc.subject.ddcIndustri Pelayanan Makananen
dc.subject.ddcStudi Kelayakanen
dc.titleFeasibility Study in Foodservice Industryen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Faculty of Human Ecology

Files in This Item:
File SizeFormat 
ART_2007_TVS.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.