Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/35227
Title: Pengaruh Umur, Jenis Kelamin dan Bentuk Fisik Makanan terhadap Lemak Rongga Tubuh dan Kandungan Lemak Daging Ayam - Pedaging
Authors: Mulyanto, Hari
Issue Date: 1984
Publisher: IPB (Bogor Agricultural University)
Abstract: Penelitian ini dilakukan di Bagian Unggas, Jurusan Ilmu Produksi Ternak, Fakultas Peternakan, Institut Pertanian Bogor, dari tanggal 4 Mei 1983 sampai dengan tanggal 14 Agustus 1983.
URI: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/35227
Appears in Collections:Librarian

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
D84hmu.pdfFull Text2.3 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
D84hmu_abstract.pdfAbstract206.75 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
D84hmu_abstract.psPostscript420.75 kBPostscriptView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.