Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.009 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Chemical Characteristics and Biological Value of Protein Concentrate from Palm Kernel Meal Using Physical and Chemical ExtractionYatno; Ramli, N.; Hardjosworo, P.; Setiyono, A.; Purwadaria, T.
2007Performa Ayam Broiler yang Diberi Metabolit Aceto-Sacch dalam Air MinumRamli, N.; Sofyan, A.; Anggraini, E.
2007Polisakarida Mengandung Mannan dari Bungkil Inti Sawit sebagai Antimikroba Salmonella typhimurium pada AyamTafsin, M.; Sofyan, L.A.; Ramli, N.; Wiryawan, I Komang Gede; Zarkasie, K.; Piliang, W.G.
2010Isolation and characterization of characterization of carbohydrases in beef cattle rumen liquor from abattoirBudiansyah, A.; Resmi; Wiryawan, I Komang Gede; Soehartono, M.T.; Widyastuti, Y.; Ramli, N.
2004Ketersediaan Energi Ransum yang Mengandung Wheat Pollard Hasil Olahan Enzim Cairan Rumen yang Diproses Secara Steam Pelleting pada Ayam BroilerWardani, W. W.; Ramli, N.; Hermana, W.
2009The Optimum Growth of Penicillium spp. and Cunninghamella spp. Isolated from Diet and Its Toxic Effect on Mice (Mus musculus)Ramli, N.; Tafsin, M.; Hasjmy, A.D.
2007Respons terhadap Suplementasi Sabun Mineral dan Mineral Organik serta Kacang Kedelai Sangrai pada Indikator Fermentabilitas Ransum dalam Rumun DombaAdawiah; Sutardi, T.; Toharmat, T.; Manalu, W.; Ramli, N.; Tanuwiria, U.H.
2005Evaluasi Kualitas Nutrien Dedak Gandum Hasil Olahan Enzim yang Diproduksi Aspergillus niger dan Trichoderma viride pada Ransum Ayam BroilerRamli, N.; Haryadi, R.A.; Dinata, D.G