Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/26528Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Handajani, Sri | |
| dc.contributor.author | Andriani | |
| dc.contributor.author | Setyorini, Endang | |
| dc.date.accessioned | 2010-06-01T04:35:22Z | |
| dc.date.available | 2010-06-01T04:35:22Z | |
| dc.date.issued | 1997 | |
| dc.identifier.uri | http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/26528 | |
| dc.description.abstract | Telah dilakukan penelitian untuk pengembangan kecap dari biji mucuna utilis yang banyak tumbuh dan berproduksi dengan baik di lahan kering pedesaan. Tujuannya adalah untuk mengetahui kualitas dan tingkat kesukaan konsumen serta kemungkinan pengembangannya. | id |
| dc.publisher | IPB (Bogor Agricultural University) | |
| dc.title | Prospek Pengembangan Kecap Mucuna | id |
| dc.title.alternative | Seminar Nasional Teknlogi Pangan | id |
| Appears in Collections: | Proceedings | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Seminar_Nasional_Teknologi_Pangan-27.pdf | Prosiding | 1.18 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
