DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author Wulandari, Z.
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Egg White Powder Supplementation to Improve Nutritional Value of Extruded Snack from Corn Grits | Budiman; Wulandari, Z.; Suryati, T. |
2013-08 | Isolation and Characterization of Plantaricin Produced by Lactobacillus plantarum Strains (IIA-1A5, IIA-1B1, IIA-2B2) | Arief, I. I.; Jakaria; Suryati, T.; Wulandari, Z.; Andreas, E. |
2012-07-06 | Microbiological Quality of Probiotic Yoghurt Jelly Drink During Storage in Refrigerator | Adhitama, G. S.; Maheswari, Rarah Ratih Adjie; Wulandari, Z. |
2012-11 | Nutritional and Microbilogical Quality of Beef Fermented Sausages Using Probiotics Lactobacillus Plantarum 2c12 and Lactobacillus Acidophilus 2B4 Isolated from Indonesian Beef | Arief, I.I.; Jenie, B. S. L.; Wulandari, Z.; Mumpuni, N. D. S.; Susilowati, S. |
2003 | Pembuatan Mie Kering dengan Fortifikasi Tepung Tulang Rawan Ayam Pedaging | Agustin I.; Simamora, S.; Wulandari, Z. |
2003 | Pembuatan Mie Kering dengan Fortifikasi Tepung Tulang Rawan Ayam Pedaging | Simamora, Agustin I.S.; Wulandari, Z. |
2003 | Pembuatan Mie Kering dengan Fortlfikasi Tepung Tulang Rawan Ayam Pedaging | Agustin I.; Simamora, S.; Wulandari, Z. |
2004 | Sifat Fisikokimia dan Total Mikroba Telur Itik Asin Hasil Teknik Penggaraman dan Lama Penyimpanan yang Berbeda | Wulandari, Z. |
2002 | Sifat Organoleptik dan Karakteristik Mutu Telur Itik Asin Basil Penggaraman dengan Tekanan | Wulandari, Z.; Haryadi, Y.; Hardjosworo, P.S. |
2002 | Standardisasi Suhu Pemanasan pada Proses Pengolahan Dodol Susu | Kusumah, F.C.; Maheswari, Rarah Ratih Adjie; Wulandari, Z. |
2006 | Upaya Peningkatan Daya Buih Putih Telur Itik Lokal | Rukmiasih; Ulupi, N.; Wulandari, Z.; Mulyono, R.H.; Budiman, C. |