Browsing by Author Wulandari, Z.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Egg White Powder Supplementation to Improve Nutritional Value of Extruded Snack from Corn GritsBudiman; Wulandari, Z.; Suryati, T.
2013-08Isolation and Characterization of Plantaricin Produced by Lactobacillus plantarum Strains (IIA-1A5, IIA-1B1, IIA-2B2)Arief, I. I.; Jakaria; Suryati, T.; Wulandari, Z.; Andreas, E.
2012-07-06Microbiological Quality of Probiotic Yoghurt Jelly Drink During Storage in RefrigeratorAdhitama, G. S.; Maheswari, Rarah Ratih Adjie; Wulandari, Z.
2012-11Nutritional and Microbilogical Quality of Beef Fermented Sausages Using Probiotics Lactobacillus Plantarum 2c12 and Lactobacillus Acidophilus 2B4 Isolated from Indonesian BeefArief, I.I.; Jenie, B. S. L.; Wulandari, Z.; Mumpuni, N. D. S.; Susilowati, S.
2003Pembuatan Mie Kering dengan Fortifikasi Tepung Tulang Rawan Ayam PedagingAgustin I.; Simamora, S.; Wulandari, Z.
2003Pembuatan Mie Kering dengan Fortifikasi Tepung Tulang Rawan Ayam PedagingSimamora, Agustin I.S.; Wulandari, Z.
2003Pembuatan Mie Kering dengan Fortlfikasi Tepung Tulang Rawan Ayam PedagingAgustin I.; Simamora, S.; Wulandari, Z.
2004Sifat Fisikokimia dan Total Mikroba Telur Itik Asin Hasil Teknik Penggaraman dan Lama Penyimpanan yang BerbedaWulandari, Z.
2002Sifat Organoleptik dan Karakteristik Mutu Telur Itik Asin Basil Penggaraman dengan TekananWulandari, Z.; Haryadi, Y.; Hardjosworo, P.S.
2002Standardisasi Suhu Pemanasan pada Proses Pengolahan Dodol SusuKusumah, F.C.; Maheswari, Rarah Ratih Adjie; Wulandari, Z.
2006Upaya Peningkatan Daya Buih Putih Telur Itik LokalRukmiasih; Ulupi, N.; Wulandari, Z.; Mulyono, R.H.; Budiman, C.