Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
IPB Scientific Repository
Browsing by Author Purnomo, Eko Hari
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 81
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Analisis Pengaruh Suhu Penyangraian Kopi terhadap Karakteristik Beberapa Jenis Kopi.
Purnomo, Eko Hari
;
Henrietta, Christyana
2023
Analisis Pengendalian Mutu untuk Mencapai Standar Kualitas Produk Keripik Tempe di Rumah Tempe Indonesia
Purnomo, Eko Hari
;
Muhammad, Raden Adam Gunawan
2018
Aplikasi Analisis Pareto dan Response Surface Methodology (RSM) pada Optimasi Proses Produksi Burger
Nurtama, Budi
;
Purnomo, Eko Hari
;
Prabudi, Mawi
2023
Comparative Analysis of MD and SPP-IRT Distribution Permits: Case Study on MD Registration for Purple Sweet Potato Analog Rice
Purnomo, Eko Hari
;
Indrasti, Dias
;
Suherman, Aisyah Puteri
2016
Development Of Black Rice Milk From Hom Nil Rice (Oryza Sativa L.).
Hunaefi, Dase
;
Purnomo, Eko Hari
;
Niwat, Chutamat
;
Mujahid, Muhammad Abdullah
2011
Effect Of Sterilization Level In Canning Process To Physical Properties Of Gudeg Product
Hariyadi, Purwiyatno
;
Purnomo, Eko Hari
;
Khusnayaini, Anna Amania
2020
Effects of Air Drying and Vacuum Impregnation Technique on Physicochemical Properties of Okra (Abelmoschus esculentus) Chips
Purnomo, Eko Hari
;
Azizah, Marhamatul
2013
The effects of gamma irradiation at different dose-rate on the anti-nutritional compounds (phytic acid, anti-trypsin), isoflavones and color of soybean (Glycine max L.).
Hariyadi, Purwiyatno
;
Purnomo, Eko Hari
;
Irawati, Zubaidah
;
Tanhindarto, Rindy Panca
2023
Evaluasi Kecukupan Proses Panas pada Produk Rendang Ayam Steril dalam Kemasan Retort Pouch di UMK XYZ
Purnomo, Eko Hari
;
Wulandari, Nur
;
Surur, Maizanov Rahmatika
2023
Evaluasi Kecukupan Proses Sterilisasi Komersial Produk Rendang Sapi Menggunakan Kemasan Retort Pouch di UMK XYZ
Yasni, Sedarnawati
;
Purnomo, Eko Hari
;
Syalsabilla, Puspitha
2013
Evaluasi Mutu Fisik, Mikrobiologi, dan Sifat Fungsional Gel Cincau Hijau (Premna Oblongifolia Merr.) dalam Kemasan dengan Perlakuan Pasteurisasi
Firlieyanti, Antung Sima
;
Purnomo, Eko Hari
;
Ginanjar, Bangun Marlina Ratna
2018
Evaluasi Penerapan GMP dan Penyusunan SSOP serta HACCP Plan pada Produk-Produk di IRTP Bakery XYZ.
Purnomo, Eko Hari
;
Nurjanah, Siti
;
Irfana, Nadira
2011
Evaluation of Pasteurization Process Adequacy for Nata de coco in Polyethylene Plastic Bag
Kusnandar, Feri
;
Purnomo, Eko Hari
;
Hafzialman
2014
Formulation and Characterization of Analogue Rice made of Sweet Potato (Ipomoea batatas), Sago Starch (Metroxylon sp), and Maize Flour (Zea mays)
Purnomo, Eko Hari
;
Budijanto, Slamet
;
Hulliandini, Farah
2019
Fortifikasi Beras dengan Gac Aril (Momordica conchinchinensis) menggunakan Teknik Vakum Impregnasi.
Purnomo, Eko Hari
;
Konsue, Nattaya
;
Nindyautami, Fransiska Agatha
2017
Kajian Implementasi Peraturan Label Kemasan Pangan pada Produk Biskuit dan Krekers di PT XYZ.
Purnomo, Eko Hari
;
Setiawan, Anto Riaman
;
Shabrina, Brian
2020
Kajian literatur penggunaan pati termodifikasi sebagai bahan penstabil pada produk pangan emulsi o/w
Purnomo, Eko Hari
;
Ajira, Ramadhan Dwiki
2022-04
Kajian Literatur: Pengaruh Penyimpanan terhadap Reologi Susu Kental Manis
Purnomo, Eko Hari
;
Muthmainnah, Shafwah
2021
Kajian Pedoman Perumusan Audit Internal untuk Industri Yang Menerapkan Program Manajemen Risiko
Purnomo, Eko Hari
;
Wulan, Endah Nur
;
Muhibah, Marinanda Azahra
2018
Kajian Perumusan Pedoman Cara Produksi Pangan Olahan yang Baik untuk Produk Pangan Steril Komersial yang Disterilisasi dengan Sistem Batch Setelah Dikemas (Ditinjau dari Aspek Pengendalian Proses).
Purnomo, Eko Hari
;
Wulan, Endah Nur
;
Widarahayu, Suci Sang