DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author Fawzya, Yusro Nuri
Showing results 1 to 8 of 8
| Issue Date | Title | Author(s) |
| 2007 | Combination of Soaking in Sodium Hydroxide and Chitin Deacetylase Appltcution on Shrimp Chitin in Producing Low Molecular Weight Chitosan | Emmawati, Aswita; Jenie, Betty Sri Laksmi; Fawzya, Yusro Nuri |
| 2002 | Karakterisasi Protease Ekstraseluler dari Isolat Bakteri asal Ikan Hiu Atas (Carcharhinus limbatus) | Fawzya, Yusro Nuri |
| 2014 | Karakteristik Tablet dan Kapsul Teripang Pasir (Holothuria scabra) | Tarman, Kustiariyah; Fawzya, Yusro Nuri; Pricillia, Virjean |
| 2007 | Kombinasi perendaman dalam natrium hidroksida dan aplikasi kitin deasetilase terhadap kitin kulit udang untuk menghasilkan kitosan dengan berat molekul rendah | Emmawati, Aswita; Jenie, Betty Sri Laksmi; Fawzya, Yusro Nuri |
| 1994 | Pengaruh lama penyimpanan surimi nila merah dan layang terhadap mutu mie kering | Assik, Abu Naim; Salamah, Ella; Fawzya, Yusro Nuri; Yulnetri, Firna |
| 1995 | Pengaruh metode pengolahan dan jenis ikan terhadap kualitas tepung ikan untuk pangan | Ibrahim, Bustami; Sumaryanto, Heru; Fawzya, Yusro Nuri; Dwiyitno |
| 1989 | Pengaruh pencucian dan penambahan tepung tapioka terhadap mutu bakso ikan cucut botol (Carcharhinus limbatus) | Suwandi, Ruddy; Fawzya, Yusro Nuri; Suriansyah |
| 2010 | Processing of fish floue from croaker (Pseudociena amoyensis) | Fawzya, Yusro Nuri; Dwiyitno; Irianto,Hari Eko; Peranginangin, Rosmawaty |