Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
IPB Scientific Repository
Browsing by Author Syamsu, Khaswar
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 139 to 153 of 153
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Santan Kelapa Sebagai Bahan Subtitusi Susu dalam Pembuatan Cream Cheese Menggunakan Bakteri Asam Laktat dari Dadih.
Syamsu, Khaswar
;
Jaya, Rina
2013
Screening of Significant Medium Components for Biosurfactant Production by Potential Bacteria of DSW17 using Plackett- Burman Experimental Design and Its Application as Food Preservative Agent
Syamsu, Khaswar
;
Susilaningsih, Dwi
;
Praharyawan, Swastika
2006
Seleksi dan formulasi media pertumbuhan bakteri penghasil xilanase
Richana, Nur
;
Irawadi, Tun Tedja
;
Nur, Anwar
;
Sailah, Illah
;
Syamsu, Khaswar
2000
Seleksi media kultivasi Rhizobium sp AMSR 21 yang diisolasi dari Acacia mangium Willd untuk produksi pupuk hayati
Syamsu, Khaswar
;
Marsudi, Nada
;
Mahendra, Aditiyo
2010
Sintesis dan Karakterisasi Biodiesel dari Minyak Biji Karet (Hevea brasiliensis) Melalui Proses Estrans (Esterifikasi- Transesterifikasi)
Syamsu, Khaswar
;
Ono Suparno S
;
Muhammad Yusuf MF
1996
Stabilisasi konsentrat asam lemak omega-3 dari hasil samping pengalengan dan penepungan ikan lemuru (Sardinella longiceps)
Darwis, A. Aziz
;
Yunizal
;
Syamsu, Khaswar
;
Romadhona, Octavia
2011
Strategi pengembangan agroindustri halal dalam mengantisipasi bisnis halal global
Sa’id, E. Gumbira
;
Fauzi, Anas M.
;
Syamsu, Khaswar
;
Tasrif, Muhammad
;
Purnomo, Dwi
2010
Studi Pemanfaatan Tanin dari Gambir (Uncaria gambir Roxb) sebagai Produk Peluruh dan Pencegah Karat pada Logam
Gumbira-Sa’id, E.
;
Syamsu, Khaswar
;
Syarif, Resa Denasta
2017
Studi produksi Biohidrogen pada limbah kombinasi Limbah Vinasse dan Limbah Cair Tahu oleh Bakteri Fotosintetik Rhodobium marinum
Syamsu, Khaswar
;
Susilaningsih, Dwi
;
Nusaibah
2012
Study on the Utilization of Liquid Waste from Local Food Industry for Hydrogen Production by Using Photosynthetic Bacteria Rhodobium marinum
Syamsu, Khaswar
;
Susilaningsih, Dwi
;
Anam, Khairul
2006
Teknologi proses Pembuatan Lembaran Bioplastik dari Poly Hidroksi Alkanoat (PHA) dengan Penambahan Dimetil Phtalat
Syamsu, Khaswar
2007
The Process of Xylanase Production from Bacillus pumilus RXAIII-5
Richana, Nur
;
Irawadi, Tun Tedja
;
Nur, M. Anwar
;
Sailah, Illah
;
Syamsu, Khaswar
1995
The use of dilution rate cycling to stabilise recombinant plasmids in continuous culture of recombinant Saccharomyces cerevisiae
Syamsu, Khaswar
;
Paul F. Greenfield
;
David A. Mitchell
2016
Toleransi Saccharomyces Cerevisiae Terekayasa Terhadap Stres Hiperosmosis Pada Media Berkonsentrasi Gula Tinggi Untuk Produksi Bioetanol
Syamsu, Khaswar
;
Haditjaroko, Liesbetini
;
Nur’utami, Dwi Aryanti
2006
Utilization of hydrolyzed sago starch as main substrate for the production of bloplastic Poly hydroxy butyrate (Phb) by rasitonia eutropha on fed batch cultivation system
Syamsu, Khaswar
;
Fauzi, Anas M.
;
Hartoto, Liesbetini
;
Suryani, Ani
;
Alifah, Nur