Search
Now showing items 1-2 of 2
The effects of gamma irradiation at different dose-rate on the anti-nutritional compounds (phytic acid, anti-trypsin), isoflavones and color of soybean (Glycine max L.).Pengaruh Iradiasi Gamma (60Co) dengan Berbagai Laju Dosis pada Senyawa Antigizi (Asam Fitat, Antitripsin), Isoflavon dan Warna Kacang Kedelai (Glycine max L.).
(IPB (Bogor Agricultural University), 2013)
Research on the influence of gamma irradiation at different dose-rate on the anti-nutrient compound (phytic acid, anti-trypsin), isoflavones and color of soybean (Glycine max L.) has been done. The application of irradiation ...
Pengaruh iradiasi gamma (60Co) dengan berbagai laju dosis pada senyawa antigizi (Asam Fitat, Antitripsin), isoflavon dan warna kacang kedelai (Glycine max L.)The Effects of gamma irradiation at different dose-rate on the anti-nutritional compounds (phytic acid, anti-trypsin), isoflavones and color of soybean (Glycine max L.)
(IPB (Bogor Agricultural University), 2013)
Telah dilakukan penelitian terhadap pengaruh iradiasi gamma dengan berbagai laju dosis pada senyawa antigizi (asam fitat, antitripsin), isoflavon dan warna kedelai (Glycine max L.). Penerapan iradiasi pangan pada produk ...