Browsing by Author Slamet Budijanto

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Identifikasi dan Uji Keamanan Asap Cair Tempurung Kelapa Untuk Produk PanganSlamet Budijanto; Rokhani Hasbullah; Sulusi Prabawati; Setyajit; Sukarno, et al
2017-03METODE PENGURANGAN RASA GATAL DAN RASA SEPAT SARI BUAH METE DENGAN MENGGUNAKAN TEPUNG PUTIH TELURSlamet Budijanto
2016-10Pengaruh Formulasi Bahan Terhadap Daya Cerna Pati (Secara In Vitro) Mi Kering SaguHilka Yuliani; Slamet Budijanto; Nancy Dewi Yuliana
2016-10Pengaruh Penambahan Rempah dan Proses Pengolahan Terhadap Daya Cerna Pati (Secara In Vitro) Beras AnalogMaya Indra Rasyid; Slamet Budijanto; Nancy Dewi Yuliana
2021Product Development of Red Kidney Beans and Brown Rice–Based Flakes Breakfast for Weight ManagementRimbawan; Slamet Budijanto; Shabayek, Dina
2011-06Proses Pembuatan dan Komposisi Mie Instan dari Pati dan Gluten JagungDahrul Syah; Slamet Budijanto; Sugiyono; Sutrisno Koswara; Budiyah, et al
2013-09Teknologi Proses Ekstrusi untuk Membuat Beras AnalogFaleh Setia Budi; Purwiyatno Hariyadi; Slamet Budijanto; Dahrul Syah
2014-04-22Teknologi Proses Pembentukan Butiran Beras Artifisial Instan dengan Metode EsktrusiHeny Herawati; Feri Kusnandar; Dede R. Adawiyah; Slamet Budijanto
2013-12Teknologi Proses Pembentukan Butiran Beras Artifisial Instan dengan Metode EsktrusiHeny Herawati; Feri Kusnandar; Dede R. Adawiyah; Slamet Budijanto
2014-09Teknologi Proses Produksi Beras Tiruan Mendukung Diversifikasi PanganHeny Herawati; Feri Kusnandar; Dede R. Adawiyah; Slamet Budijanto
2014-09Teknologi Proses Produksi Beras Tiruan Mendukung Diversifikasi PanganHeny Herawati; Feri Kusnandar; Dede R. Adawiyah; Slamet Budijanto
2014-10Thermal Characteristics and State Diagram of Extruded Instant Artificial RiceHeny Herawat; Feri Kusnandar; Dede R. Adawiyah; Slamet Budijanto; Mohammad Shafiur Rahman