Browsing UT - Agroindustrial Technology by Subject "inventory"
Now showing items 1-3 of 3
-
Analisis Pengendalian Persediaan Buah Segar dengan Pertimbangan Tingkat Kerusakan
(2015)Buah segar merupakan produk hasil pertanian yang bersifat perishable (mudah rusak). Tingkat kerusakan menjadi salah satu aspek penting yang harus diperhatikan dalam menerapkan pengendalian persediaan sebagai parameter ... -
Analisis Pengendalian Persediaan Ikan Segar dengan Pertimbangan Laju Kerusakan pada Bulan Januari hingga Februari 2015 (Studi Kasus Hipermarket Z).
(2015)Stock is one of crusial problem in supermarket. Hipermarket Z as supermarket that supply various kinds of fish has not known the optimal of inventory control management for fish. Aims of the research are to know the condition ... -
Analisis Persediaan Bahan Baku Untuk Produksi Jus Buah Pada PT Amanah Prima Indonesia
(2012)There are many fresh fruits processing companies, some of which has been registered in Indonesia. In their operation, these companies need raw materials. The purpose of this study was to analyze the stock of raw materials ...